Η Oro campo  ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1991 στην πόλη του Κιλκίς από τον Τασούλη Άρη και την Αντωνιάδου Ελένη. Το πρώτο αντικείμενο ενασχόλησης ήταν το σπόριο γεωργικών εφοδίων (γεωργικά φάρµακα, λιπάσµατα, φυτά, σπόροι διαφόρων καλλιεργειών) σε επαγγελματίες αγρότες. Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν αλματώδης µε µέση αύξηση τζίρου ετησίως15-20% µέχρι το 2000. Το 2000 ξεκίνησε η εµπορική συνεργασία και µε άλλες επιχειρήσεις τόσο εντός όσο και εκτός νοµού Κιλκίς (ν. Θεσσαλονίκης, ν. Ξάνθης, ν. Ροδόπης, ν. Έβρου) µε αντικείμενο την υποστήριξη αυτών των επιχειρήσεων µε γεωργικά εφόδια. Η έδρα της εταιρείας είναι στην πόλη του Κιλκίς Γ. Καπέτα 11 και επιπλέον έχει και 2 υποκαταστήματα, στη Δυτική Περ/κή οδό Κιλκίς - Πολυκάστρου (γραφεία & αποθήκη) & το δεύτερο στην πόλη του Πολυκάστρου, Μεγ. Αλεξάνδρου και Αγ. Γεωργίου 1.

Το πελατολόγιο µας απαρτίζεται από 2300 ενεργούς παραγωγούς και αυτό µας κάνει να αισθανόµαστε υπερήφανοι αλλά και ταυτόχρονα υπεύθυνοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή τους, για όλα  εκείνα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που απαιτεί η σύγχρονη γεωργία.Το 2009 η εταιρεία ξεκίνησε τις υπηρεσίες της και στον  τομέα της παροχής υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των συνεχών αυξανομένων πελατών της και τον µεγάλων απαιτήσεων που έχει ο αγροτικός τόμεας. Παρακολουθούμε και αναλύουμε µε λεπτομέρεια όλα εκείνα τα μέτρα - συμβάσεις που κατά καιρούς ανακοινώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπως επίσης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προτείνοντας  στους πελάτες µας το καλύτερο δυνατό εκείνο µέτρο - σύµβαση  που µπορεί να ακολουθήσουν για περεταίρω βελτίωση των αναγκών τους.

Ενδεικτικά σας αναφέρουµε µερικά:1. Συµβάσεις µε αγρότες για παραγωγή ενεργειακών προϊόντων απαραίτητων για την παραγωγή βιοντίζελ (η συµβολαιακή γεωργία ενεργειακών φυτών πραγµατοποιείται µε την εταιρεία Μiloil, που είναι µία απο τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στο χώρο των εταιρείων).2. Βιολογική γεωργία.3. Εκπόνηση σχεδίων βελτίωσης σε επαγγελµατίες αγρότες.4. Εκπόνηση µελετών για ένταξη νέων στο πρόγραµµα ‘’Νέοι αγρότες’’5. Κατάθεση δηλώσεων καλλιέργειας ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) για λογαριασµό των αγρότων. 
 
 

:: Η Εταιρία :: Προϊόντα & Υπηρεσίες :: Ανάπτυξη :: Όραμα :: Τα Νέα μας :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 

 
active³ 5.0 · Ultravision · Όροι χρήσης