1.ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ,ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ,ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΑ, ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ,ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ,ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΩΔΗ (ΒΑΣΙΚΑ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ (ΥΒΡΙΔΙΑ & ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ) ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, ΜΗΔΙΚΗ, ΒΑΜΒΑΚΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΗΛΙΑΝΘΟΣ, ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ, ΣΟΓΙΑ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΣΙΤΟΣΥΚΑΛΗ) ΕΙΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ-ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΚΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (SULKY), ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΙΣ (SULKY), ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (MONOSEM), ΑΡΟΤΡΑ (GREGOIRE-BESSON), ΡΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑKAIΦΥΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (ERME).

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η SYNGENTA,

Η BAYER, Η BASF NUFARM ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΓΡΕΤ.

ΟΙΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η PIONEER, Η SYNGENTA, Η ΕΛΑΝΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ Η AGER.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η YARA

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ LIDERΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.

 

2.ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (Ο.Σ.Δ.Ε.).ΓΙΝΟΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙΑΜΕΣΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗΣ, ΗΛΙΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ MILOIL. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΛΑΔΙ, ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ-MILOILΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ‘’ΤΡΕΧΟΥΝ’’ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘’ΕΣΠA’’, ΤΟ ‘’LEADER’’, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2.1.4 ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ 1.1 (ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ) ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ 2.1 (ΑΠΟΝΙΤΡΟΠΟΙΗΣΗ). ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ  ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

ΕΚΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO (ISO 9000 ISO 14000 ISO 22000 (HACCP)K.A.) AGRO 2 KAIAGRO 7.

ΟΙ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ (ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ) ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ YARAΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ.

ΣΤΟ Κ.Ε.Κ. ‘’ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ’’ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ (ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ Η ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ). ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Κ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Επίσης μετά την επιτυχή συνεργασία με την ΕΛΒΙΖ και την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ξεκινήσαμε και την συμβολαιακή γεωργία για την καλλιέργεια του κτηνοτροφικού Λούπινου. 
 
 

:: Η Εταιρία :: Προϊόντα & Υπηρεσίες :: Ανάπτυξη :: Όραμα :: Τα Νέα μας :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 

 
active³ 5.0 · Ultravision · Όροι χρήσης